SD4 1-1 B-Jawa – Senenge Wisata ing Jawa Timur

B-Jawa – Senenge Wisata ing Jawa Timur.

Ing Jawa Timur akeh papan rekreasi sing kerep ditekani para wisatawan.

Upamane : Jawa Timur Park, Taman Wisata Bahari Lamongan, Taman Safari lan sapanunggalane.

Wisata iku pancen mujudake sarana kanggo  nyegerake pikiran.

Panggonan wisata ngendi wae sing wis tau kok tekani?

Kepriye perasaanmu naliko kowe teko ing papan rekreasi.

 

Pakulinan lan budi pekerti kang becik.

1. Rekreasi kuwi  bisa kanggo panglipur Ati, nyeger ake pikiran, lan kena kanggo nambah ngelmu utawakawruh. Mula yen rekreasi aja mung seneng-seneng wae, nanging uga nggatekake kawruh kang bisa dipethik saka rekreasi kuwi.

2. Menawa melu rekreasi nganggoa sandhangan sisng sopan.

3. Aja ngrusak barang apa dene panggonan sing ana ing papan rekreasi.

 

BACA JUGA :   SD Kelas 4 Tema 9.2.4 – LKS - Kayanya Negeriku – Pemanfaatan Kekayaan Alam di Indonesia

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *